Warner Bros.'un 2021 filmleri, dijital paltformda ve sinemalarda aynı anda gösterime girecek

Warner Bros.'un 2021 filmleri, dijital paltformda ve sinemalarda aynı anda gösterime girecek
Şirket 2021'deki filmlerin hem HBO Max'te hem de sinemalarda yayına gireceğini açıkladı. 'Dune', 'The Matrix 4' gibi filmler HBO Max'te ve sinemalarda aynı anda gösterime girecek.

Warner Bros. geçtiğimiz günlerde "Wonder Woman 1984"un sinemalarda ve yayın platformu HBO Max'te aynı zamanda çıkacağını bildirdi. Stüdyo, önümüzdeki on iki ay için de benzer bir yayın stratejisi uygulayacağını açıkladı.

Beyaz Perde'de yer alan habere göre, Warner Bros.'un 2021 listesinin tamamı ve özellikle, "The Matrix 4", Denis Villeneuve'ün "Dune" yeniden çevrimi, Lin-Manuel Miranda'nın "In the Heights" müzikal uyarlaması, Sopranos filmi "The Many Saints of Newark" ve "The Suicide Squad 2", hem HBO Max'te hem de sinemalarda aynı anda gösterime girecek.

Stüdyonun filmleri aynı anda yayınlamaya yönelik hareketi, sinema salonlarının karşı karşıya olduğu krizin ve sektörü sarsan küresel sağlık krizinin ardından dijital yayın platformlarının artan öneminin de altını çiziyor.


Warner Bros.'un 2021 vizyon listesi arasında, Denzel Washington'un gerilim filmi "The Little Things", biyografik drama "Judas and the Black Messiah", "Tom and Jerry"nin yeniden çevrimi, "Godzilla vs. Kong", video oyunu uyarlaması "Mortal Kombat", "Those Who Wish Me Dead", "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", "Space Jam: A New Legacy", "Reminiscence", James Wan filmi "Malignant" ve spor draması "King Richard" gibi yüksek profilli filmler de yer alıyor.

Film şirketinin uygulayacağı bu stratejinin, geçtiğimiz baharda çok fazla ses getirmeyen HBO Max'in izleyici sayısını da artırması bekleniyor. Warner Media’nın en önemli rakiplerinden biri olan Walt Disney Company, ana tema parkları ve film işletmelerinin salgın nedeniyle sekteye uğramasına rağmen Disney Plus'a yaptığı yatırım nedeniyle hisse fiyatını güçlendirdi.

Warner Bros.'un 2021'de yayınlamayı planladığı "Wonder Woman 1984" gibi filmler HBO Max tarafından satışa sunulacak. Bir aydan sonra, bu filmler yalnızca geleneksel ev eğlencesi çerçevesine ulaşıncaya kadar sinemalarda gösterilecek.

Öne Çıkanlar