Westeros'ta gergin bekleyiş

Westeros'ta gergin bekleyiş
HBO'ya sızan bilgisayar korsanlarının Game of Thrones'un yeni bölümlerini yayınlamamak için istediği fidye için tanıdıkları süre doldu ama ödeme yapılmadı

YAŞAM - Geçtiğimiz haftanın başında Amerikalı yapım şirketi HBO'nun sistemlerine sızan bilgisayar korsanları, aralarında ünlü dizi Game of Thrones'un da bulunduğu pek çok yapımın yayınlanmamış bölümlerini ele geçrimiş ve ardından Game of Thrones'un henüz yayınlanmayan dördüncü bölüm senaryosunu sızdırmıştı. Bilgisayar korsanları dizinin yeni bölümlerini de sızdıracakları tehdidi ile 6 milyon dolar fidye istedi. Fidye için tanınan süre dolarken, korsanlar HBO'dan kendilerine kendilerine 250 bin dolarlık fidye ödeneceği konusunda HBO'dan teklif geldiğini iddia ettikleri bir maili yayınladı ancak bu parayı kabul etmeyeceklerini duyurdu. 

İLGİLİ HABER: TAHT OYUNLARI'NA 3 GÜN SÜRE VERİLDİ

Konuyla ilgli HBO'dan henüz bir açıklama yapılmazken, Game of Thrones'un yeni bölümlerine ait bilgi ve görüntülerin yayınlanıp yayınlanmayacağı bekleniyor. Dizinin yeni bölümü ABD'de pazarı pazartesiye bağlayan gecede yayınlanacak (Artı Gerçek)

Öne Çıkanlar