WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta bağlantı sorunu yaşanıyor

WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta bağlantı sorunu yaşanıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sorunun dünya çapında olduğunu dile getirdi.

Instagram, Whatsapp ve Facebook’ta yaşanan bağlantı sorununu kullanıcılar Twitter üzerinden tepki gösterdi. Yaşanan bağlantı sorununa karşılık, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Sayan Twitter üzerinden açıklamada bulundu.

SAYAN: DÜNYA GENELİNDE ERİŞİM SORUNU YAŞANMAKTA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuya ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama da bulundu. Sorunun Global kaynaklı olduğunu belirten Sayan’ın paylaşımı şöyle:

"#Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir."

 

Facebook, WhatsApp ve Instagram uygulamalarına akşam saatlerinde erişimin kesilmesinin ardından şirketler, Twitter hesaplarından sorunlara ilişkin açıklama yaptı. Erişim sıkıntısının birçok ülkede yaşandığı duyuruldu. Yapılan açıklamalar şöyle:

FACEBOOK: ÖZÜR DİLERİZ

"Facebook: Bazı kişilerin uygulamalarımıza ve ürünlerimize erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

WHATSAPP: SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

WhatsApp: Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!

INSTAGRAM: BİZİMLE KALIN, BİZ VARIZ!

Instagram: Instagram ve arkadaşları şu anda biraz zor zamanlar geçiriyor ve bunları kullanırken sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bizimle kalın, biz varız! #InstagramÇöktü "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar