WhatsApp Web'ten telefon kapalıyken bile mesajlaşmaya izin veren yeni özellik

WhatsApp Web'ten telefon kapalıyken bile mesajlaşmaya izin veren yeni özellik
Yeni özellikle birlikte WhatsApp Web, artık telefonunuz internete bağlı olmasa ve hatta açık olmasa bile kullanılabilecek.

WhatsApp Web için kullanıma sunulan yeni güncelleme sayesinde artık masaüstü uygulaması ve tarayıcıda WhatsApp kullanırken telefonunuzun internete bağlı olması gerekmiyor.

Dünya üzerinde 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 2016 yılında WhatsApp Web’i yayınlamıştı. WhatsApp’ı internet tarayıcınızdan kullanmanızı sağlayan bu uygulamanın en büyük eksiğiyse yalnızca telefonunuz internete bağlı olduğunda kullanılabiliyor olmasıydı.

WhatsApp Web’te bir süredir test edilen telefonunuz çevrimdışıyken de mesajlaşabilme özelliği nihayetinde bugün hayata geçirildi. Yeni özellikle birlikte WhatsApp Web, artık telefonunuz internete bağlı olmasa ve hatta açık olmasa bile kullanılabilecek.

TELEFON BAĞLANTISI GEREKMEYECEK

WhatsApp Web için yayınlanan yeni güncellemeyle WhatsApp Web, telefonlarda yer alan WhatsApp’tan farklı olmayacak. Artık tarayıcılarda web.whatsapp.com üzerinden ya da WhatsApp Web Mac ya da Windows uygulamaları üzerinden mesajlaşma yapılabilecek. Ancak WhatsApp Web'i telefondan bağımsız bir şekilde kullanabilmek için hala telefondan QR kod okutarak ilk girişi yapmak gerekiyor.

Öne Çıkanlar