Yavuz Oğhan sessizliğini bozdu: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Yavuz Oğhan sessizliğini bozdu: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
'Davutoğlu’nun söyleyeceklerinde haber değeri görmeyecek olan kendisine gazeteci demesin.'

Yeni parti kurma hazırlığındaki eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kişisel Youtube kanalında programa çıkarmasının ardından RS FM ve Sputnik’teki görevlerine son verilen gazeteci Yavuz Oğhan, Sputnik Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe’nin "Davutoğlu gibi bir figürü önemsemiyoruz ve açıklamalarının bizim üzerimizden yayılmasını istemiyoruz. Haber değerinin olduğuna inanmıyoruz" sözlerine yanıt verdi.

Oğhan, "Davutoğlu’nun söyleyeceklerinde haber değeri görmeyecek olan kendisine gazeteci demesin" dedi.

Yavuz Oğhan'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Ahmet Davutoğlu’nu 3 sene sonra canlı yayına çıkarma şansı olup da buna hayır diyecek, söyleyeceklerinde haber değeri görmeyecek olan kendisine gazeteci demesin.

Dört yıl RS FM’de özgürce program yaptım doğru, tersi olsaydı dört yıl değil dört gün sonra vedalaşırdık, e bu da bugün yaşananları anlatmaya yeter

‘Tarafsız’ Davutoğlu’nun ajansı değil bir haber ajansıdır, Türkiye’deki medya düzeninden şikayet edenlerce desteklenmektedir, tarafsızlığını merak eden siteyi takip etsin. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Dört yıl önce programa başladığımda da bana ait bir internet sitesi (http://bidebunuizle.com ) vardı, 3 ay önce de ‘Tarafsız’ kuruldu, peki sorun niye bugün yaşandı?"

Öne Çıkanlar