'Yayınları sürekli bize iftira' diyen Mücahit Birinci'ye Onedio'dan yanıt: Küstüm

'Yayınları sürekli bize iftira' diyen Mücahit Birinci'ye Onedio'dan yanıt: Küstüm
Onedio'nun 'Küstüm' diyerek yanıt vermesi Mücahit Birinci'nin ortaya çıkan WhatsApp yazışmalarını hatırlattı.

Onedio, AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin eleştirisine 'Küstüm' diyerek yanıt vermesi gündem oldu.

Haber ve eğlence amaçlı içerik üreten Onedio sitesi, "Z Kuşağı'nın asla bilemeyeceği "Eski Türkiye'ye" ait bu detayları sadece yaşayanlar çok iyi hatırlayacak" başlığıyla sosyal medya platfomu Twitter'da 80'ler ve 90'ları hatırlatan bir içerik paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları 80'ler ve 90'lardaki hak ihlalleri, işkence, kayıplar ve ölümleri hatırlatarak Onedio'nun paylaşımını 'apolotik' bularak tepki gösterdi.

Ancak tepki gösterenlerden birisi de AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci oldu. Onedio'nun paylaşımını alıntılayarak "Bu mecra kimin? Yayınları süreki bize iftira, algı, hakaret... İstikrarlı yalan haber. Dava ediyoruz, bazı hakimlerimiz iftirayı, "demokratik hak" "basın özgürlüğü" olarak yorumlamıyor mu? İşte bu beni, bir hukukçu olarak sinirlendiriyor." ifadelerini kullandı.

Onedio da Mücahit Birinci'nin eleştirisini tiye alarak dil çıkaran ve göz kırpan bir emojiyle "Küstüm" yazdı. Onedio'nun bu yanıtı ise Mücahit Birinci'nin ortaya çıkan Whatsap konuşmalarını hatırlatması nedeniyle gündem oldu.

 

 

Öne Çıkanlar