Haluk Levent'ten Yemeksepeti işçilerine destek ziyareti: Her zaman işçilerin yanındayız

Haluk Levent'ten Yemeksepeti işçilerine destek ziyareti: Her zaman işçilerin yanındayız
Düşük ücret zammına karşı 10 gündür eylemde olan Yemeksepeti işçilerine toplumun tüm kesimlerinden destek sürüyor.

+GERÇEK-İstanbul Levent'te bulunan Yemeksepeti Genel Müdürlüğü önünde bir araya gelerek haklarını talep eden Yemeksepeti emekçileri, ücretlerinin net 5 bin 500 lira olması yönünde bir kez daha çağrıda bulundu.

Eylemlerinin 10'uncu gününde olan ve toplumun tüm kesiminden destek gören işçileri, bugün müzisyen Haluk Levent ziyaret etti. Levent, direnişteki işçilere baklava da ikram etti. Her zaman işçilerin yanında olacağını söyleyen sanatçı Levent, Yemeksepeti yetkililerine de çağrıda bulunarak işçilerin taleplerinin kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

CHP VE HDP’DEN DE ZİYARET

Şirketin bulunduğu Levent Genel Merkezi önünde bulunan işçileri CHP Milletvekilleri Veli Ağbaba, Ali Şeker, Turan Aydoğan, HDP Milletvekili Züleyha Gülüm de ziyaret etti. "İşçi ve sendika düşmanlığını protesto ediyoruz" diyerek pankart açan işçiler, "Direne direne kazanacağız" sloganıyla haklarını elde etmeden eylemlerinden vazgeçmeyeceğini bir kez daha tekrar etti.

Eylemde konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Bu insanların talebi atla deve değil. Bu insanların istediği maaş 5 bin 500 TL. Maalesef ülkeyi yönetenler bu insanları ölüme mahkum etmeye çalışmaktadırlar" dedi.

HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm ise hakları için eylem yapan tüm işleri selamladı. Gülüm, "Halkımıza seslenelim; siz de bu greve destek verin. Siz de el atın. Yemeksepeti'ni boykot edin" çağrısında bulundu.

İşçiler, genel müdürlük önündeki eylemlerine devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar