Yeni James Bond 2019’da vizyonda

Yeni James Bond 2019’da vizyonda
Daniel Craig’in başrolünde olup olmayacağı tartışmaları geçtiğimiz günlerde yeni bir boyut kazanan yirmi beşinci James Bond filminin vizyon tarihi açıklandı.

KÜLTÜR-SANAT- Son dört filmde başrolde yer alan Daniel Craig’in artık Bond olmak istemediği haberleri gündemi uzunca bir süre meşgul etse de geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun bir kez daha James Bond filminde rol almaya karar verdiği haberleri gelmişti.

Söz konusu karakteri yeniden canlandırmaktansa bileklerini keseceğini söyleyen Craig’in keskin dönüşünün ardından çekilecek ilk James Bond filmi, 2019’un sonbaharında vizyonda olacak. 8 Kasım 2019 tarihinde izleyicilerle buluşacak olan film, serinin yirmi beşinci filmi olacak.

Daniel Craig’in durumuna dair "resmi" bir açıklama henüz yapılmış olmasa da söylentiler filmin yapımcılarından Barbara Broccoli, aktörü ikna ettiği yönünde. Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana yönetmenin Christopher Nolan olacağına dair iddialar da gündemdeydi. Hatta ünlü film platformu IMDB’nin Bond 25 başlıklı filmi, usta yönetmenin filmografisine yerleştirip sonra kaldırması da söylentilerin tavan yapmasına sebep olmuştu. Lucky Number Slevin ve Victor Frankenstein gibi filmlerle tanınan İskoç yönetmen Paul McGuigan da ismi sıklıkla anılan bir başka aday.

Öne Çıkanlar