'Yeni yılda TV dizileri parayla izlenecek'

'Yeni yılda TV dizileri parayla izlenecek'
Yeni yıldan itibaren TV'lerde yayınlanan dizilerin kaldırılacağı, her kanalda bir dizi yayınlanabileceği iddia edildi. Yayınlanacak diğer dizilerin ücretli olacağı da iddialar arasında.

'Yeni yılda TV'lerde yayınlanan diziler ekrandan kaldırılıyor. her kanalda bir dizi film yayınlanabilecek ve diğer dizileri izlemek isteyen izleyici ücret ödeyecek.'

Dizi sürelerinin giderek artması ve her gün her kanalda birden fazla dizinin yayınlanması üzerine medya patronlarının ortak karar almak için bir araya geldiğini iddia eden Haberdar.com'un haberine göre, tek dizi uygulaması 2019 yılının başında uygulamaya geçecek.

Her kanal kendi belirlediği dizi dışında başka hiçbir diziyi arka arkaya yayınlanmayacak. Diğer bir iddia ise, bir çok dizi Ocak ayından itibaren ekrandan kaldırılarak, kanalların kuracağı ücretli platformlara taşınacağı. İzleyici yeni yılla birlikte izlediği diziyi belirli bir ücret karşılığında takip edebilecek. Eğer medya patronları anlaşırsa bundan sonra dizi izlemek de paralı olacak. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ) 

Öne Çıkanlar