Yönetmen İlker Canikligil koronavirüse yakalandı

Yönetmen İlker Canikligil koronavirüse yakalandı
Yönetmen İlker Canikligil yayınladığı videoda koronavirüse yakalandığını ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Yönetmen ve online kanal Flu Tv krucusu İlker Canikligil yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını açıkladı. Hastanede tedavi altına alınan Canikligil, bir video çekerek son durumunu anlattı.

Bir haftadır korona virüsü şüphesiyle hastanede olduğunu belirten Canikligil, şunları söyledi:

"Covid olmuşum. Buna sevinenler olacaktır tabii. Bir iki haftadır kas ağrılarıyla başladı. Geçen pazartesi ateş oldu. 38,5 gibi… Şunu anladım ki kimse ne yapması gerektiğini tam bilmiyor ve herkes bir şey söylüyor. Genel fikir şuydu, hastaneye gitmeyin. Belirtilerin en bilinenleri ateş, kas ağrıları, öksürük. Öksürük yok, hala da yok… 5 gün aslında evde takıldım.

‘TOMOGRAFİDE ZATÜRRE ÇIKTI’

Bir hastaneye gittik, tomografi çektirdim. Orada zatürre çıktı. Zatürre koronavirüsün bir sonucu. Bu süreçte ne yapmam lazım diye düşünüyorsunuz. Gidip tedavi mi göreyim, yoksa bir şey yapmayıp bekleyeyim mi? Bunu bilemediğiniz için ortalık biraz toz duman. Bir kararsızlık yaşadık.

Tedavi süreci anladığım kadarıyla yok. Bunun bilinen bir tedavisi yok. Anladığım kadarıyla son ana kadar test yapmamaya çalışıyorlar. Gördüklerimden tahminim önümüzdeki 15 günde bu iş hızlanacak. Sağlık sisteminin biraz sınırına gelmiş gibiyiz.

 

Öne Çıkanlar