Zeynep Şenpınar'ı öldüren milli boksörün 14 suç kaydı çıktı

Zeynep Şenpınar'ı öldüren milli boksörün 14 suç kaydı çıktı
Selim Ahmet Kemaloğlu'nun son olarak 28 Ağustos 2019'da 'cinsel saldırı ve kasten yaralama' suçundan gözaltına alındığı, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Muğla'da kendisinden ayrılan Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun (26) kasten yaralama, cinsel saldırı ve nitelikli dolandrıcılık gibi suçlardan 14 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, geçen 24 Mayıs'ta ayrılığı kendisinden ayrılmasını kabullenmeyen milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından öldürülmüş, Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet'le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok" mesajı attığı ortaya çıkmıştı. Şenpınar’ın ayrıca öldürülmeden iki hafta önce gördüğü şiddet nedeniyle karakola giderek şikayette bulunduğu ve Kemaloğlu hakkında uzaklaştırma kararı verilmesi üzerine şikayeti geri çektiği öğrenilmişti.

DHA’nın haberine göre genç kadını öldüren, kendisine bıçakla zarar verdiği için hastanede tedaviye alınan Kemaloğlu'nun, son olarak 28 Ağustos 2019'da 'cinsel saldırı ve kasten yaralama' suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi. Kemaloğlu'nun 'nitelikli dolandırıcılık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma' gibi son 9 yılda toplam 14 ayrı suç kaydı bulunduğu bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar