Zeyrek: Erdoğan için Numan Kurtulmuş'un Bahçeli kadar değeri yok

Zeyrek: Erdoğan için Numan Kurtulmuş'un Bahçeli kadar değeri yok
Gazeteci Deniz Zeyrek, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FOX TV'de yayınlanan Orta Sayfa programında konuşan Deniz Zeyrek, "Bahçeli’nin İmamoğlu çıkışında asıl hedef ne?" sorusu üzerinden AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş hakkında olay ifadeler kullandı.

Deniz Zeyrek, "Numan Kurtulmuş’un Bahçeli kadar değeri yok Erdoğan nezdinde. Erdoğan için Bahçeli yaşamsal bir siyasi aktör. Tayyip Erdoğan için Bahçeli yaşamsal siyasi bir aktör. Cumhur İttifakı açısında da Bahçeli Tayyip Erdoğan açısından vazgeçilmez" dedi.

NUMAN KURTULMŞ NE DEMİŞTİ?

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk TV'de 'Nedir Ne Değildir' programında 'nda operasyon yapılırsa bakanlığı mı suçluyoruz? Bunlar ayıklamanın devletin bir gereğidir. Burada terör örgütlerine karşı mücadelenin doğal bir mücadelesi olarak bunu görmek lazım, İBB samimi ise bu noktada Bakanlık teftişlerine yardımcı olmaları gerekir, gereken bilgi ve belgeleri takdim etmek gerekir. Mesele budur" ifadelerini kullanmıştı.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli, İBB'ye yönelik teftiş konusunda TSK'dan ve Hulusi Akar'dan örnekler veren Numan Kurtulmuş'a da tepki göstererek, "Bununla iktifa etmeyip, 'TSK'nın içerisinde bazı FETÖ'cülere karşı operasyon yapılması hükümetin TSK'ya tavrını mı ortaya koyar' sorusuyla teftiş sürecini baltalamak isteyen, dönemin Genelkurmay Başkanı'nı, bugünün Milli Savunma Bakanı'nı töhmet altında bırakan saygıdeğer siyasetçi, senin varmak istediğin yer neresi, yapmak istediğin nedir?" diye konuşmuştu.

Öne Çıkanlar