Zırhlı aracın ezdiği çocuk Kobanêli

Zırhlı aracın ezdiği çocuk Kobanêli
Polisin, Raşid Oso'nun ölümünden sonra evine giderek tüm telefonları ve fotoğrafları toplayarak sosyal medyada paylaşılmasını engellemeye çalıştığı öğrenildi.

HABER MERKEZİ- İstanbul Okmeydanı’nda polisin Akrep tipi zırhlı araçla ezerek öldürdüğü Raşid Oso'nun Kobanêli olduğu öğrenildi. 8 yaşındaki Raşid Oso’nun ailesinin evine giden akrabaları, Oso'nun fotoğrafları ile evdeki tüm telefonların polis tarafından toplandığını belirttiler.

Okmeydanı'nda polisin kullandığı Akrep tipi zırhlı aracın ezerek öldürdüğü Suriyeli Raşid Oso'nun Kobanêli olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, cenazeyi Oso'nun amcası, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldı. Oso’nun akrabalarının ise aileye ulaşamadığı belirtiliyor. Akrabaları, Oso'nun ailesinin bulunduğu Örnektepe'deki evine gittiklerini ve Oso'nun bütün fotoğraflarının ve evdeki tüm telefonların toplandığını açıkladılar.

'POLİS RAŞİD'İN FOTOLARINI TOPLADI'

Evdeki diğer eşyalara hiç dokululmadığını belirten Oso'nun akrabaları, evdeki fotoğrafların ve telefonların toplatılmasını ise "Polis, Raşid'in fotoğraflarıyla olayın yayılmasını engellemek için Raşid'in fotograflarını topladı" şeklinde değerlendirdiler.

Öte yandan sivil polisin de olaydan sonra mahalleye geldiği ve mahalleliyi tehdit ettiği iddia edildi. (dihaber)

İLGİLİ HABER : Polis panzeri bu kez Okmeydanı'nda öldürdü

 

Öne Çıkanlar