Birkaç gol ama önce insanız!

Yazmamız gereken ‘Beşiktaş ileri uç elemanlarının Alanyaspor ceza alanı içindeki işlevleri’ değil, ‘Türk askerinin İdlib’de ne işi var?’ sorusu olmalı.

Futbol mu, maç mı, yengi mi? Geçiniz…

‘Futbol toplumun afyonu’ sokak jargonundan hareket edecek olursak insanlığımızı unuturuz, oysa önce insanız, sonra gazeteci…

Bu ortamda Beşiktaş, Alanyaspor’u yense ne olur yenilse ne olur? Berabere kalsalar alkış mı alırlar? ‘Birkaç gol’ atılsa ne işe yarar? Yazmamız gereken ‘Beşiktaş ileri uç elemanlarının Alanyaspor ceza alanı içindeki işlevleri’ değil, ‘Türk askerinin İblid’de ne işi var?’ sorusu olmalı. Bu kez maç hakkındaki eleştirileri ‘başkaları’ yazsın… Biz iktidarın istemi doğrultusunda topluma ‘afyon’ olarak futbol eleştirisi sunanlardan olmayalım. Futbol ile uyumak isteyenler de bizi okumasın!

AKP iktidarının salt futbolu değil sporu, sahalarındaki mücadele olmaktan çıkarmaya başlamasıyla yaşanan ve de yaşanmakta olan kaotik ortam ne yazık ki çok sayıda vatandaş gibi beni de spordan soğuttu. Beşiktaş, Alanyaspor’u 2-1 yendi. Eee?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi