İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu ulaşım yarın ücretsiz

İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu ulaşım yarın ücretsiz
İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan dolayısıyla toplu ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul'da otobüs seferleri cumartesi, metrobüs seferleri ise hafta içi sefer düzenlemesine göre çalışacak.

Artı Gerçek - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın törenlerle kutlanacak. 23 Nisan dolayısıyla toplu ulaşım seferleri ücretsiz olacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri, yarınki toplu ulaşım düzenlemesine ilişkin açıklamalar yaptı.

İSTANBUL
İETT, İstanbul'daki toplu ulaşım seferlerine ilişkin şu bilgilendirmede bulundu:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kişiselleştirilmiş İstanbulkart'ınızla ücretsiz seyahat edebilirsiniz.

Otobüs seferleri Cumartesi tarifesi ile Metrobüs seferleri hafta İçi tarifesi ile çalışacaktır.

*Adalar hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 121CS Sultanahmet-Çamlıca Tepesi hatları, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarımızda ücretsiz uygulaması geçerli değildir."

ANKARA
Ankara'da EGO Genel Müdürlüğü'ne ait toplu taşıma araçları, 23 Nisan'da ücretsiz hizmet verecek. Sabah saat 06.00'dan başlayarak gece 24.00'e kadar EGO Genel Müdürlüğü'ne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferikle verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücret alınmayacak.

İZMİR
İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümünün kutlanacağı 23 Nisan günü tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle 23 Nisan Salı günü; İZBAN, İZDENİZ, İZULAŞ, METRO, ESHOT, İZTAŞIT ve tramvay seferleri ücretsiz olarak yapılacak" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, Ankara, İstanbul ve İzmir'de bakanlığa bağlı metro ve raylı sistemlerde yarın ücretsiz hizmet verileceğini duyurdu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar