Şahan Gökbakar'dan 'akaryakıt zammı' tepkisi: Her benzinlikte bir halay başı hazır olacak

Şahan Gökbakar'dan 'akaryakıt zammı' tepkisi: Her benzinlikte bir halay başı hazır olacak
EPGİS, gün içerisinde benzinin litresine 57 kuruş, motorine ise 1,44 TL zam geldiğini duyurmuştu. Şahan Gökbakar konuya tepkisini her zamanki gibi ortaya koydu.

Akaryakıta gelen fahiş zamla ilgili ünlü komedyen Şahan Gökbakar, "Bence yapılması gereken şey, şaaaaak direkt 30 TL yapacan, sonra 1 hafta bu şekilde tutup, bir gece de şaaaak yüzde 25 indirim. 22.5 TL'ye indirecen. Her benzinlikte bir halay başı hazır olacak. Tuttuğunu halaya katacak..." ifadelerini kullandı.

Son olarak, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzinin litresine 57 kuruş, motorine ise 1,44 TL zam geldiğini duyurdu. Fahiş fiyatlara tepki yağarken; ünlü komedyen Şahan Gökbakar'da esprili bir paylaşım yapmaktan geri durmadı.

Akaryakıtın her gün zamlanmasına ilişkin Gökbakar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'HER GECE ZAM GELİYOR'

"Akaryakıta her gece zam geliyor. 20 TL'yi geçti herhalde litresi. Bence yapılması gereken şey, şaaaaak direkt 30 TL yapacan, sonra 1 hafta bu şekilde tutup, bir gece de şaaaak yüzde 25 indirim. 22.5 TL'ye indirecen. Her benzinlikte bir halay başı hazır olacak. Tuttuğunu halaya katacak..."

Öne Çıkanlar