Özgür Özel: Erdoğan'la yüz yüze bir görüşmemiz olacak

Özgür Özel: Erdoğan'la yüz yüze bir görüşmemiz olacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok" sözleri sonrası yüz yüze görüşme mesajı verdi. Özel, Erdoğan'la çok yakın bir zamanda yüz yüze görüşeceğini duyurdu.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceklerini açıkladı.Özel, "Önümüzdeki günlerde Sayın Erdoğan ile yüz yüze bir görüşmemiz olacak" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde birinci parti konumuna çıkan CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sonrasında yaptığı açıklamada Erdoğan ile de görüşmek istediğini söylemişti. Özel, daha önce birinci parti olarak alttan alarak ilk adımı atacaklarını’ söyleyerek Erdoğan’dan randevu isteyeceğini açıklamıştı.

ERDOĞAN KAPIYI AÇIK BIRAKMIŞTI

Bu durumu olumlu karşılayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, bir basın mensubunun "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna verdiği yanıtta "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

ÖZEL: ERDOĞAN'LA YÜZ YÜZE BİR GÖRÜŞMEMİZ OLACAK

İlkbahar oturumu için Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’ne giden Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde soruları yanıtladı.

CHP lideri, şunları söyledi:

“Ben sayın cumhurbaşkanıyla bayramda telefonlaştığımızda da söyledim. Biz Türkiye’nin ana muhalefet partisiyiz. Bu seçimlerde birinci partiyiz ama yurt dışına çıktığımızda Türkiye’nin partisiyiz. Türkiye’nin hakları, menfaatleri için birlikte çalışmak durumundayız. Bunun için önümüzdeki süreçte Sayın Erdoğan’la yüz yüze bir görüşmemiz de olacak. Orada da konuşacağız.

‘BAZI DEVLET GELENEKLERİNE HIZLA GERİ DÖNMEMİZ LAZIM’

Bizim bazı devlet geleneklerine hızla geri dönmemiz lazım. Bundan 20 yıl öncesine kadar liderler talep ettiklerinde, ki önemli ziyaretlerinden önce mutlaka talep ederlerdi, Dışişleri Bakanlığı tarafından brifing verilirdi ve döndüklerinde de ziyaretlerini rapor ederlerdi Dışişleri Bakanlığı’na. Bizim bunu Türkiye Cumhuriyeti’ne hızla geri getirmemiz lazım.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar