Perihan Koca, kendisini hedef alan Sabah Gazetesini yalanladı: Çamur medya çamur atma telaşında

Perihan Koca, kendisini hedef alan Sabah Gazetesini yalanladı: Çamur medya çamur atma telaşında
DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, vefat eden annesi ile ilgili haberde kendisini hedef gösteren Sabah Gazetesi'ni yalanladı. Koca, gazete ve haberi yapan gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Artı Gerçek - İktidara yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin Milletvekili Perihan Koca ve 2016’da vefat eden annesi hakkında bir haber servis etti. Haberde, Koca’nın annesini tedavi ettirmek için İzmir'deki özel bir hastaneye gittiği, ancak annesiyle ilgilenen hemşirenin eski bir Türk ismine sahip olduğu için odadan kovduğu ileri sürüldü.

İddialara ilişkin Perihan Koca, X platformundaki resmi hesabında Sabah gazetesini etiketleyerek “Kara propagandada sınır tanımıyorlar" diyerek tepki gösterdi.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM'

Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Rahmetli annemi bile yalan haberlerine alet edecek kadar alçalıyorlar. İktidarın sözde basını ile Ümit Özdağ bir olup şahsımı hedef alan provokasyon girişiminde bulunuyor. Ne yazık ki annemi 2016'da kaybettim. Keşke yaşıyor olsaydı da bir hastanede tedavi ettiriyor olsaydım.

Ayrıca vekil olduktan sonra İzmir'deki hiçbir hastaneye giriş kaydım olmadığı kaba bir araştırma ile görülebilir. Kişilik haklarımı hedef alan ve beni açıkça hedef gösteren bu yalan haber karşısında Sabah gazetesi ve Ceyhan Torlak denen sözde gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Çamur medya her zamanki gibi çamur atma telaşında ama geçit vermeyeceğiz.”

Koca’nın tepkisinin ardından haberi X platformundan kaldıran Sabah gazetesi, sitede yayınlanan haberin içeriğinde de “annesi” yerine “bir yakını” şeklinde değişiklik yaptı. (MA)

Öne Çıkanlar