AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Elimizde tüm araçlar var, devletimiz güçlüdür
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, depremin vurduğu Adana'da konuştu: Kurtarma çalışmaları devam ediyor, elimizde tüm araçlar var, devletimiz güçlüdür

Artı Gerçek - Depremin ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik de bir açıklama yaptı. Depremin etkisinin büyük ölçüde hissedildiği Adana'da açıklamada bulunan Çelik, 10 ilde de yeterli sayıda ekip ve yeterli sayıda araç olduğunu belirtti.
"En önemlisi uzman ekiplere yardımcı olmak, onların çalışmasına müdahale etmemek gerekiyor" diyen Çelik, açıklamasına şöyle devam etti: Zaman zaman vinç de gelseydi deniliyor. Elimizde tüm araçlar var. Burada uzman ekip ne derse o oluyor. Devletimiz güçlüdür. Şu anda bütün duamız gayretimiz enkaz altındaki insanlarımızın çıkartılmasıdır. Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Cumhur İttifakı olarak sahadayız. Hepimiz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Büyük bir imtihan ile karşı karşıyayız. Dayanışma ile aşmaya çalışacağız. Yeterli sayıda ekip, yeterli sayıda araç enkazlara müdahale ediyor." (HABER MERKEZİ)