Bakan Özer: 100 öğrencisi olan her okulda rehber öğretmen zorunlu olacak

Bakan Özer, 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen olacağını bildirdi. Özer, ‘Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen olması zorunlu olacak’ dedi.

Bakan Özer: 100 öğrencisi olan her okulda rehber öğretmen zorunlu olacak

Artı Gerçek - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen bulunmasının zorunlu olacağını bildirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özer, “anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen olması zorunlu olacak” ifadelerini kullandı.

Bakan Özer’in paylaşımı şöyle:

"Değerli rehber öğretmen adaylarımıza yönelik bir müjdemizi buradan paylaşmak istiyorum; anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen olması zorunlu olacak. Okullarımızda öğrencilerimizin psikolojik sağlamlıklarını sürekli desteklemeyi sürdüreceğiz.”

(HABER MERKEZİ)