Bu kez de Figen Yüksekdağ'a 'annesinin kaza geçirdiği' söylendiği ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde, Kendisini Başak Demirtaş olarak tanıtan bir kadının cezaevini arayarak Selahattin Demirtaş'a 'kaza geçirdik' demesi gündem olmuştu. Aynı olayın Figen Yüksekdağ'a da yapıldığı ortaya çıktı.

Artı Gerçek - Kandıra Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’a yaklaşık iki ay önce kendini Selahattin Demirtaş’ın avukatı olarak tanıtan bir kişinin annesinin kaza geçirip ağır yaralandığını söylediği ortaya çıktı.
Haberi, Demirtaş'ın avukatlarından Mahsuni Karaman, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bu aşağılık kötülüğün organize olduğunu belirten Karaman, "“Bir süre önce kendini avukat Mahsuni Karaman olarak tanıtan bir kişi Kandıra Cezaevi’ni arayıp Figen Yüksekdağ’ın ailesiyle ilgili de benzer beyanda bulunmuştu" ifadelerini kullandı
Medyascope'tan Ferit Aslan’ın haberine göre, Söz konusu kişi ile ilgili Yüksekdağ’ın avukatlarının suç duyurusunda bulunduğunu belirten Karaman, "Ben hiç Figen Yüksekdağ ile görüşmedim. Yaklaşık iki ay önce benim adım kullanılarak aranıyor ve annesinin kaza geçirip ağır yaralandığı söyleniyor. Bu işin organize olduğuna inanıyorum” dedi.
Bir süre önce, kendini Av. Mahsuni Karaman olarak tanıtan bir kişi, Kandıra Cezaevini arayıp Sn Figen Yüksekdağ’ın ailesiyle ilgili de benzer bir beyanda bulunmuştu.
— Mahsuni Karaman (@av_mkaraman) January 22, 2023
Bu aşağılık kötülüğün de organize olduğu kesin. https://t.co/5qNUQfJbQl
NE OLMUŞTU?
Demirtaş’ın bulunduğu Edirne Cezaevi’ni arayan bir kadının kendini Başak Demirtaş olarak tanıttığı ve Selahattin Demirtaş’ı ziyarete giderken kaza geçirdiklerini ve büyük kızının ağır yaralandığını söylediği öğrenilmişti. (Kaynak)