Buzdolabı asılı kalan Kubilay Apartmanı'nın kalan yarısı da çöktü
Çukurova'da yarısı yıkılan ve 11. katında buzdolabı asılı kalan Kubilay Abartmanı tamamen çöktü. O anlar kameraya yansıdı.
Artı Gerçek - Adana'nın Çukurova ilçesinde ikinci depremde yarısı yıkılan 12 katlı Kubilay Apartmanı, ilk depremin ardından boşatıldı.
İddiaya göre, 7'nci katta oturan Bekir ile oğlu İrfan Yiter, 6 Şubat günü öğle saatlerinde binaya girip, evlerine çıktı. Bu sırada Elbistan merkezli ikinci deprem yaşandı, Kubilay Apartmanı'nın yarısı yıkıldı. Baba ile oğlu, yıkılan kısımda enkaz altında kaldı. Ekipler, binanın kalan kısmının da yıkılabileceği riski nedeniyle arama-kurtarma çalışması başlatamadı. Binanın yıkılan tarafında, 11'inci katta bir buzdolabının asılı kaldığı görüldü.
Apartmanın diğer tarafı da bugün tamamen yıkıldı. Yıkılma anı cep telefonu görüntülerine yansıdı. Bekir ve İrfan Yiter'i arama çalışmalarının başlatılacağı belirtildi. (DHA)
CHP'li Aydın Maraş'tan seslendi: Depremin merkez üssü Ankara'daki bürokrasi
Artçılar sürüyor: Hekimhan'da 5.1 büyüklüğünde deprem
Depremin ardından otoyol ve kara yollarında derin yarıklar, çökmeler oluştu
İskenderun'da yıkılan hastanenin deprem dayanıklılık testi olumsuz gelmiş