Darp raporu almak için gittiği hastanede hemşirelere saldırdı
Ankara'da eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu almak için hastaneye gelen Melisa Ç., annesi ve arkadaşı ile birlikte tartıştığı iki hemşireye saldırdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan üç şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Artı Gerçek- Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün sabaha karşı meydana gelen olayda, 20 yaşında olduğu belirtilen Melisa Ç., eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu almak için annesi M.B. ve arkadaşı Ç.B. ile birlikte hastaneye geldi. Melisa Ç., burada yapılan ilk müdahalenin ardından kan vermek için hemşirelerin yanına gitti. Kan verdiği sırada sağlık çalışanları ile tartışan Melisa Ç., annesi M.B. ve arkadaşı Ç.B. ile birlikte iki hemşireye yumruk ve tekmelerle saldırdı.
Yere düşen sağlık çalışanlarını saçlarından tutarak darbeden M.Ç. ile yanındakileri güvenlik görevlileri ayırdı. Şiddette maruz kalan hemşirelere ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı. Saçlarının koparıldığını belirten hemşireler, şikayetçi oldu.
'EMİR VEREREK KONUŞTU'
Gözaltına alınan Melisa Ç. ile annesi ve arkadaşı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan üç şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Melisa Ç, ifadesinde, "Rapor almak için hastaneye gitmiştim. Doktor tahliller için kan aldırmam gerektiğini belirtti. Ben de odadan çıkarak kan vermek için hemşirelerin yanına gittim. Sedyeye oturduğumda hemşire bana emir vererek konuştu. İlk başta sakin kalmaya çalıştım. Lakin aynı şekilde konuşmaya devam edince ben de kendimi tutamadım" diyerek kendini savundu. (DHA)