Erdoğan ile Hatay'a giden ünlülere 1 Nisan şakası

Pilot, Cumhurbaşkanı ile Hatay'a gitmek için uçağa binen ünlülere 'Size bir sürprizimiz var, uçağımız Hatay'a değil Afrin'e inecek' dedi.

Erdoğan ile Hatay'a giden ünlülere 1 Nisan şakası

HABER MERKEZİ- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı ünlü isimlerle birlikte dün gerçekleştirdiği Hatay hudut karakolu ziyareti çok konuşuldu. Bugün Habertürk yazarı Nagehan Alçı'da gezi sırasında yaşananları 'magazin muhabirliği' de yaparak köşesine taşıdı.

Alçı'nın İstanbul Havalimanı'ndan itibaren yola çıkışlarıyla birlikte yaşadıklarını saat saat kaleme aldığı 'Hudut karakolunda 1 gün' başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"ALANDA KİMLER YOK Kİ...

11.30
İstanbul Atatürk Havalimanı VIP bölümüne giriş yaptım. Kimlerin geleceği ile ilgili henüz fazla fikrim yok. Kapıda iki meslektaşı görüyorum: Şebnem Bursalı ve Salih Nayman. Ama yalnızca o kadar değil, büyük bir kalabalık da gözüme çarpıyor. Sporcular ve organizatörler... Salona geçtiğimde sağ tarafta medya mensuplarına rastlıyorum. Nazlı Çelik, Oğuz Haksever, arka tarafta Hande Fırat, Verda Özer, Hasan Öztürk’ü Yavuz Bingöl’le sohbet ederken buluyorum. Bingöl biraz kilo mu almış? Hakan Çelik de geliyor. Ardından kalabalık daha da artıyor.

12.00
Salon bir anda hareketlendi. Seda Sayan içeride. Şimdi Ajda Pekkan giriş yaptı. Herkes telefonları çıkardı, selfie çekiyor. İbrahim Tatlıses de gelince hareket iyice arttı. Deniz Seki ve Emel Müftüoğlu gruba katıldı. Mustafa Sandal da geldi. Biraz magazin muhabirliği yapayım: Seda Sayan çok incelmiş, genç kız gibi görünüyor. Bunu kendisine de söyledim. Ne yapıyorsa devam... Deniz Seki biraz kilo vermiş. Emel Müftüoğlu ile saç renkleri ve havaları öyle benzer ki... Kardeş gibi görünüyorlar. Hande Yener’i de uzaktan gördüm. Çok zayıf.

İbrahim Tatlıses doğal ilgi odağı. Hiç yerinden kalkmıyor ama herkes etrafında fotoğraf kuyruğunda. Yanına gidip hatır soruyorum, son derece dinamik ve sağlıklı görünüyor.

EN RENKLİ YOLCULUK

12.30
Uçağa geçiyoruz. Otobüste Coşkun Sabah, Verda Özer ve bana MESAM’daki gelişmeleri ve Orhan Gencebay’ın çabalarını anlatıyor.

Uçakta gözüme çarpanları tekrar sayayım: Sanatçılar: Hülya Koçyiğit, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Sibel Can, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, Hande Yener, Muazzez Ersoy, Coşkun Sabah, Mustafa Sandal, Emel Müftüoğlu, Deniz Seki, Hakan Peker, Alişan. Güreş takımı şampiyonu, atıcılık şampiyonu, Kenan Sofuoğlu ve futbolcular. Bir de Nihat Hatipoğlu.

PİLOTUN BOMBASI

13.25
Uçak Hatay’a doğru havalanıyor. Cumhurbaşkanı, Adana mitinginden direkt Hatay’a intikal edecek. Bizi İstanbul’dan 1.5 saatlik bir yolculuk bekliyor. Ama ne yol! Bir süre sonra ön tarafta oturan sanatçılar konsere başlıyorlar. Önce Yavuz Bingöl alıyor eline mikrofonu, sonra İbrahim Tatlıses... Şarkılarla, sohbetlerle yol alırken bir süre sonra bir anons geliyor kulağımıza. Kaptan pilot konuşuyor: "Değerli konuklar cumhurbaşkanı’mızın isteği üzerine size bir sürprizimiz var, uçağımız Hatay’a değil Afrin’e inecek!"

Haydaa… Alıyor herkesi bir heyecan. Ancak ben başından beri bugünle ilgili bir muziplik bekliyorum. Malum 1 Nisan. Hatta bunu sabah da etrafıma söyledim. Hakikaten de 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıkıyor anonsun."

erdoğan uçak ünlüler