'Gazeteci'den vicdanları sızlatan paylaşım
Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın durumuna ilişkin paylaşıma yanıt veren Sabah temsilcisi, 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

GÜNCEL - Nuriye Gülmen ve semih Özakça’nın 130 gündür süren açlık grevi eylemlerine yönelik twitterdeki duyarlılık çağrısına, Sabah gazetesi Brüksel Temsilcisi Memet Solmaz, vicdanları sızlatan bir yanıt verdi.
Kendisi de açlık grevi eylemcisi olan Esra Özakça’nın "Herkes yapabileceğini artık yapmalı" çağrısını haberleştiren sendika.org’un twitter paylaşımını, Sabah gazetesi Brüksel Temsilcisi Mehmet Solmaz, "Cezaevine 2 dürüm söyleyebilirim" sözleriyle paylaştı.
Twitter kullanıcılarının tepkileri sonrasında Solmaz, hesabını korumaya aldı.
Mehmet Solmaz, daha önce Today’s Zaman gazetesinde çalışıyordu. 2014 yılında bu gazeteden ayrılan Solmaz, Sabah’ın Brüksel Temsilcisi olarak çalışmaya başladı.