Kaza yerinden geçerken ölen kişinin annesi olduğunu öğrendi

Çocuklarını okula götürürken gördüğü kazada yaşamını yitiren kişinin annesi olduğunu öğrenen kadın sinir krizi geçirdi.

Kaza yerinden geçerken ölen kişinin annesi olduğunu öğrendi

Aksaray'da torununa bakmak için kızının evine giderken kamyonun çarptığı A.D. yaşamını yitirdi. Bu sırada kaza yerinden geçen P.K., ölen kişinin annesi olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Aksaray'ın Tacin Mahallesi'nde meydana geldi.

A.D., yakında oturan kızı P.K.’nın küçük yaştaki çocuğuna bakmak için onun evine doğru yola çıktı. Yolun karşısına geçmek isteyen A.D.’ye kamyon çarptı.

Ekiplerin yaptığı kontrolde, A.D.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Bu sırada çocuklarından birini okula götüren P.K., kaza yerinden geçerken ölen kişinin annesi olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. P.K.'yı görevliler sakinleştirmeye çalıştı.
Kaza yerinden geçerken ölen kişinin annesi olduğunu öğrendi - Resim : 1Gözaltına alınan kamyon şoförü M.S., "Kadın bir anda yola çıktı" dedi.

A.D.'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

kaza Aksaray