Rize'de fırtına: Dev dalgalar stadyuma ulaştı

Rize'de fırtına nedeniyle Karadeniz'de oluşan dev dalgalar, sahil yoluna ulaştı. Dalgalar Çaykur Didi Stadyumu'nun kapalı otoparkına girerken, su ve çamurla dolan otopark geçici olarak kapatıldı.

Rize'de fırtına: Dev dalgalar stadyuma ulaştı

Artı Gerçek -

Rize'de gece etkili olan fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Karadeniz'de metrelerce yükseklikte dalgalar oluştu. Yer yer sahile vuran dalgalar kıyıyı aşarak Karadeniz Sahil Yolu'na ulaşırken, sürücüler zor anlar yaşadı.

DALGALAR STADYUMU OTOPARKINA GİRDİ

Dev dalgalar, Engindere Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu kenarındaki Çaykur Didi Stadyumu kapalı otoparkına girdi. Su ve çamurla dolan otopark geçici olarak kullanıma kapatıldı. Ekipler, temizlik çalışmasını sürdürüyor.

Konuyla ilgi kulüpten yapılan yazılı açıklamada; "İlimizde dün geceden beri etkili olan fırtına nedeniyle Çaykur Didi Stadyumu'ndaki kapalı otoparkta hasar oluşmuştur. Bu nedenle Çaykur Rizespor-Tümosan Konyaspor maçında stadyum altında yer alan otopark kapalı olacaktır" ifadelerine yer verildi. (DHA)

Fırtına Rize