Sağlık Bakanı Koca: Tüm belediye başkanlarından bir istirhamım var

Fahrettin Koca LGS'nin yapılacağı yarın için 'Günü, sınav gençlerine bırakıyoruz. Cumartesi biz evdeyiz' açıklaması yaptı.

Sağlık Bakanı Koca: Tüm belediye başkanlarından bir istirhamım var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) yapılacağı 20 Haziran’a ilişin tüm belediye başkanlarına bir ‘ricada’ bulundu.

Bakan Koca LGS sınavının yapılacağı 20 Haziran Cumartesi (yarın) günü saat 09.00-15.00 saatlerine ilişkin sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

"Bütün şehirlerimizde, belediye başkanlarımızdan gençler adına istirhamım, belediye otobüslerinin herkes dışarıdaymış gibi tam kadro hizmette olması" ifadelerini kullanan Sağlık Bakanın açıklamasının tamamı şöyle:

"Günü, sınav gençlerine bırakıyoruz. Cumartesi biz evdeyiz. Bütün şehirlerimizde, belediye başkanlarımızdan gençler adına istirhamım, BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN herkes dışarıdaymış gibi tam kadro hizmette olması. Otobüste az olmak, gençlere iyi gelir. Sınava daha iyi odaklanırız."


(HABER MERKEZİ)
belediye başkanları Sağlık Bakanı LGS Fahrettin Koca pandemi Coronavirüs koronavirüs salgını COVID-19