Tatlıses'ten 'Doğalgaz yoktu, İdo üşüyordu' açıklaması
İbrahim Tatlıses gündem olan iddiasının ardından ilk kez konuştu.
GÜNCEL- Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir mitinginde milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İbrahim Tatlıses'i sahneye davet etmişti. Sahneye çıkan Tatlıses, oğlu İdo iki aylıkken, villasında doğalgaz olmaması nedeniyle üşüdüğünü, bu yüzden o dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğunu iddia ettiği Erdoğan’ı aradığını ve bunun üzerine doğalgaz bağlatıldığını söylemişti. Erdoğan'ın İdo 2 yaşındayken Belediye Başkanı olmasının ortaya çıkması üzerine Tatlıses uzun süre gündem olmuştu.
İLK AÇIKLAMA
AK Parti İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü makamında ziyaret etti.
İbrahim Tatlıses ile Aydın Şengül'ün görüşmesi, basına kapalı olarak gerçekleşti. Elinde baston olan Tatlıses, mitingdeki konuşma nedeniyle özellikle sosyal medyadan tepki görmesini soran gazetecilere, "Olabilir, çok önemli değil. Biz kendi içimizi, ruhumuzu, dilimizi biliyoruz. O nedenle çok önemli değil" dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, Tatlıses'in nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, "Tatlıses aday olur olmayabilir, bilmiyoruz. Siyasette daha yeni. Nasıl bir süreç izleneceği konusunda kendisini bilgilendirdik. Süreç devam ediyor" diye konuştu. Şengül daha sonra konuğunu uğurladı.