Uğur Aslan: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Oyuncu Uğur Aslan, depremin ardından kira artıranlara, gıda yağmalayanlara tepki gösterdi. Aslan, "Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık" dedi.

Uğur Aslan: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Artı Gerçek - Maraş merkezli iki büyük depremde 11 ilde yıkım yaşandı. Yaşanan yıkımda, yakınlarını kaybeden oyuncu Uğur Aslan, kira artışına ve yağmalamaya tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Aslan, "Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık" ifadelerini kullandı.

Aslan, bir sonraki paylaşımına da “Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce…” notunu düştü.

(HABER MERKEZİ)