Yandaş kalemler Elazığ Kitap Fuarı'nda
Elazığ Belediyesi yandaş kalemleri kitap fuarında bir araya getiriyor.

Evren DEMİRDAŞ
ELAZIĞ - Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ahmet Aytar Meydanı'nda 29 Eylül-8 Ekim aralarında yapılacak olan kitap fuarına AKP'ye yakın gazetecilerin getirilmesi kitap severlerin tepkisine neden oldu.
Yazmış olduğu makalelerinde kişileri hedef gösteren Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük başta olmak üzere A Haber kanalında yapmış olduğu yorumlarla tanınan Mete Yara olmak üzere birçok yazar ve gazeteci kitap fuarında söyleşilerde bulunacak.
Fırat Üniversitesi iletişim fakültesi öğrencileri, "Bu tür önemli organizasyonlarda sadece iktidar yanlısı yazarların getirilip, liberal demokrat yazarlara yer verilmemesi, ifade özgürlüğü açısından ne kadar kötü bir durumda olduğumuzu ve tek tip zihniyetin dayatılmaya çalışıldığını açıkça görmekteyiz" diye belirttiler.