Abdullah Gül eski bakanlarla 'özel temas' halinde

Abdullah Gül eski bakanlarla 'özel temas'  halinde
AKP’den istifa edip parti kurma hazırlıklarına başlayan eski bakan Ali Babacan'ın, kuracağı partide yer almaları için, Abdullah Gül’ün eski bakanlarla 'özel temas' sağladığı iddia edildi.

AKP’den istifa ederek parti kurma çalışmalarına başlayan eski bakan Ali Babacan’a 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den özel destek geldi.

Ali Babacan'ın kuracağı partide yer almaları için 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bazı isimlerle özel olarak temas sağladığı iddia edildi.

GÜL, ESKİ BAKANLARLA 'TEMAS' HALİNDE

Ankara kulislerinde konuşulan bilgiye göre, Abdullah Gül’ün, hem AKP’de aktif siyaset yaptığı dönemden hem de Cumhurbaşkanlığı döneminden kendisine yakınlığı bulunan bazı eski bakanlarla temas halinde olduğu belirtildi.

Yeniçağ gazetesinin de Ali Babacan’a yakın bir kaynaktan aktardığını belirttiği haberine göre, AKP iktidarının ilk Milli Eğitim Bakanı olan Erkan Mumcu’ya teklif götürülmesine izin vermeyen Gül’ün, AKP iktidarında Milli Eğitim Bakanlığı yapan bir başka isim olan Nimet Baş ile (Çubukçu) temas halinde olduğu belirtildi. Gül’ün temasta olduğu bir diğer ismin, eski Devlet Bakanı Aliye İslam Kavafoğlu olduğu iddia edildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar