Ali Koç'tan BeIN Sports'a boykot uyarısı

Ali Koç'tan BeIN Sports'a boykot uyarısı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yayıncı kuruluş hakkında yaptığı açıklamada 'Hayatlarında görmediği kadar ağır bir şekilde boykotla karşılaşacaktır. Taraftarımız hazır olsun' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, BB Erzurumspor maçının ardından yayıncı kuruluş beIN Sports hakkında, "Yayıncı kuruluş davranışlarına devam ettiği taktirde hayatlarında görmediği kadar ağır bir şekilde boykotla karşılaşacaktır" dedi.
 
Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer almasına Fenerbahçe Kulübü tepki göstermişti. Resmi açıklamanın ardından Kulüp Başkanı Ali Koç da açıklamalarda bulundu. Koç, "Taraftarımız hazır olsun, bizden sinyal beklesin. Yayıncı kuruluş bu durumu ya düzeltecek ya da biz de ona göre davranacağız! Demek siz Fenerbahçe'nin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Hodri meydan" ifadelerini kullandı.

'ÖZRÜ SAMİMİ BULMUYORUZ'

Yayıncı kuruluş ile Fenerbahçe arasında sezon başından beri yaşanan sorunların bir sır olmadığını söyleyen Koç, şöyle konuştu:

"Yaşananlardan sonra bir özür açıklaması yapıldı. Fakat onu samimi bulmuyoruz. Hatta açıklamanın saatine baktığınızda bile başka nedenler arayabilirsiniz. Fenerbahçe Başkanı olarak bir hatadan, bir sıkıntıdan bu lafları etmem. Sezon başından beri sıkıntılar yaşıyoruz. Yayıncı kuruluşun en üst düzeyleriyle konuştuk ve yaşananları örnek örnek anlattık. Bu sorunların giderilmesini rica ettik ve kamuoyu gündemine taşımadık."

'TARAFTARIMIZ HAZIR OLSUN'

"Bir kurumda kimin ne şekilde çalışacağına karışmak bizim haddimize değil. Fakat artık kurum da ciddi bir problem olduğunun farkında. Bu durum çözülene kadar yayıncı kuruluşla ilişkimizin sorunlu devam edeceğini söyleyebilirim. Yayıncı kuruluş bu durumu ya düzeltecek ya da biz de ona göre davranacağız. Yayıncı kuruluş davranışlarına devam ettiği taktirde hayatlarında görmediği kadar ağır bir şekilde boykotla karşılaşacaktır. Taraftarımız hazır olsun" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar