Bahçeli'nin 'FETÖ projesi' suçlamasına Babacan'dan yanıt: İftira, hakaret, hamasetle besleniyorlar

Bahçeli'nin 'FETÖ projesi' suçlamasına Babacan'dan yanıt: İftira, hakaret, hamasetle besleniyorlar
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan MHP Lideri Bahçeli'nin DEVA partisi için 'FETÖ projesidir. Pensilvanya kaynaklıdır' suçlamasına sert tepki gösterdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalındaki canlı yayına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaşadığı 'FETÖ' tartışması soruldu.

BAHÇELİNİN SUÇLAMALARINA BİR KEZ DAHA TEPKİ GÖSTERDİ

Cüneyt Özdemir, Babacan'a MHP Lideri Bahçeli'nin sözlerini hatırlatarak sorduğu 'Siz bir FETÖ projesi misiniz? Pensilvanya gizlice arkanızda mı duruyor, DEVA Partisi'ni kurduğunuzda ve şu anda?' sorusuna yanıt veren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, verdiği yanıtta MHP lideri Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdi. DEVA partisinin 'alın terinden' ve 'bilek gücünden' beslendiğini belirten Babacan, MHP'yi  kastederek, 'tamamen iftira, hakaret, hamaset, buradan besleniyorlar" dedi:

'ALIN TERİNDEN VE BİLEK GÜCÜNDEN BESLENİYORUZ'

"Şimdi bunlar deli saçması iddialar. Evet DEVA Partisi bir projedir ama bu bir Anadolu projesidir. Bir Trakya projesidir. Türkiye'nin her bir yanında binlerce kişi şu anda bizim teşkilatlarımızda görev almak için başvurmuş durumda. Hangi dış gücün buna gücü yeter Allah aşkına ama ben şunu anlıyorum. Bazı partilerin siyaset tarzı dikkat ederseniz tamamen iftira, hakaret, hamaset. Buradan besleniyorlar. Biz alın terinden besleniyoruz. Bilek gücünden besleniyoruz. Bizim siyasetimiz hep böyle olacak. Ben arzu etmezdim ki herhangi bir siyasi partiyle polemiğe girmek ama bu kadar iftira bu kadar çamur olursa, bunun üzerine tabi ki bir şeyler söylemek gerekiyor. Ancak biliyorsunuz biz o konuyu kapattık." (HABER MERKEZİ)

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar