Bahçeli yurt eylemi yapan gençleri hedef aldı: Reziller, ajan provokatörler

Bahçeli yurt eylemi yapan gençleri hedef aldı: Reziller, ajan provokatörler
Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda konuşan Bahçeli, 'Bunların Türk gençliğine mensup olması imkansızdır' dedi.

Son olarak kebapçıları "teröre yardım ve yataklık yapan bölücüler" olarak itham eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu kez de öğrencilerin barınma sorununa dikkat çekmek için parklarda eylem yapan öğrencileri hedef aldı. 

Bahçeli, "Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir" dedi. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri hedef alan MHP lideri, "Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır" diye konuştu.

Bahçeli şöyle devam etti: "Öğrenci arayan CHP, İP ve diğerleri gelsinler de buraya baksınlar. Yürekleri yetiyorsa gelsinler de çakmak çakmak parlayan alnı temiz gençlerimizi görsünler.

ABD Temsilciler Meclisi terörist görmek istiyorsa, Ülkü Ocakları'na değil yeni dost ve müttefiklerine bakmalıdır. Ülkü Ocakları'nda haydut değil, haydutları dünyayı dar edecek inanmışlar yetişir. Açık açık söylüyorum; sizden korkan sizin gibi namert olsun. Sizden kaçınan sizin gibi çürüyüp gitsin. Davamızdan dönersek de gök girsin, kızıl çıksın."

Öne Çıkanlar