Bodrum'da bayram öncesi trafik yoğunluğu

Bodrum'da bayram öncesi trafik yoğunluğu
9 günlük Kurban Bayramı'nı ilçede geçirmek isteyenler kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Muğla’nın tatil merkezi Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı tatili öncesinde trafik yoğunluğu oluştu. İlçeye araçlarıyla gelenler kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Genel Sekreteri Yiğit Girgin, yoğunluk nedeniyle bazı aksaklıkların meydana geldiğini belirterek  "Artan bu talepler nedeniyle tatili için özel araçları ile gelen misafirler trafikte yoğunluk ve aksamalara neden oluyor bununla ilgili şikayetler alıyoruz. Özellikle dağıtım işi yapan sektör temsilcileri trafikte aksamalar nedeniyle gecikmeler yaşanabilir. Toplu taşıma seferlerinde aksaklıklar meydana geliyor. Bununla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının bir çalışma yaptığını biliyoruz. Umarım en kısa sürede bu sorunun önüne geçilir. Taleplerin fazla olması dolayısıyla bu sorunun yaşandığını dile getirebiliriz" dedi.

Her kesimden müşteriye hizmet edebilecek konaklama alanlarının olduğunu söyleyen Girgin, "Gelen misafirlerimize tam dolu diyemeyiz herkese yetecek kadar yerimiz var" ifadelerini kullandı. (DHA)

Öne Çıkanlar