Beyoğlu'nda bir evsiz açık bırakılan kanalizasyon çukuruna düştü

Beyoğlu'nda bir evsiz açık bırakılan kanalizasyon çukuruna düştü
Önlem alınmayarak açılı bırakılan kanalizasyonun etrafı olaydan sonra şeritle çevrildi.

Beyoğlu, Kasımpaşa Camii Kebir Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi’nde asfalt çalışması için açık bırakılan kanalizasyon çukuruna evsiz bir kadın düştü.

Gece 02.15 sıralarında yaklaşık 2 metrelik çukura düşen Öznur Uyar’ın sesini duyan çevre sakinleri itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede Uyar'ı düştüğü çukurdan çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Uyar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ambulanstan inen Uyar, düştüğü çukurun yan tarafında oturmaya başladı. Evsiz olduğu öğrenilen Uyar'a, bir vatandaş çay ikram etti.

Çukura düşen Uyar'ın çıkarılmasının ardından Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, çukurun etrafında şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.

Uyar'ı duyan mahalle sakinlerinden Kadriye Erdoğaner, "Oturuyordum, televizyon seyrediyordum. Baktım bir çığlık var. Kadın imdat diye bağırıyordu. Dedim herhalde bir şey oldu. Bağırdım teyze neredesin diye, 'çukurdayım' dedi. İtfaiyeyi aradım, ambulans geldi. Geldiler aldılar. Tanımıyorum. Çay verdik çukurdayken, bayan verdi" dedi. (DHA)

Öne Çıkanlar