Boşanma aşamasındaki kadını bıçakladı, 'kendisini bıçakladı' dedi

Boşanma aşamasındaki kadını bıçakladı, 'kendisini bıçakladı' dedi
Adana'da bir erkek boşanma aşamasında olduğu tartıştığı kadını sırtından bıçakladı. Kadın yoğun bakıma alındı.

Adana'da H.G. (49) boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi D.G.’yi sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı. D.G. tedaviye alınırken, H.G. ise gözaltına alındı. H.G.'nin komşusuna "Eşim bıçağı alıp, koltuğun arkasına koyarak yaslandı ve kendisini bıçakladı" dediği ortaya çıktı.

DHA’nın haberine göre merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde, H.G., boşanma aşamasında olduğu 2 çocuğunun annesi D.G. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrası H.G., D.G.'yi bıçakladı. D.G. sırtına isabet eden bıçak darbesiyle ağır yaraladı.
Panikleyen H.G., eşini daireden çıkarıp apartman kapısına getirirken, "Allah rızası için yardım edin, eşim kan kaybediyor" diye bağırdı. Bu sırada oradan geçen bir sürücü durumu görüp, yaralı D.G. ve H.G.'yi otomobiliyle yakınlardaki özel hastaneye götürdü. İhbar üzerine hastaneye sevk edilen polis ekipleri, H.G.'yi gözaltına aldı. Yaralı D.G. ise buradaki tedavisinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı D.G. yoğun bakıma alındı.

KOMŞU: BANA ‘EŞİM KENDİNİ BIÇAKLADI’ DEDİ

Olay sonrası apartmanın önünde H.G. ile konuştuklarını söyleyen komşusu Mehmet Akınsoy ise H.G’nin kendisine 'Eşim bıçağı alıp, koltuğun arkasın koyarak yaslandı ve kendisini bıçakladı' dediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar