Britney Spears'ın 'Kül' paylaşımına Cem Adrian'dan yanıt: Dünya tuhaf bir yer

Britney Spears'ın 'Kül' paylaşımına Cem Adrian'dan yanıt: Dünya tuhaf bir yer
Britney Spears İstanbul'da bir anaokulunda çekilen videoyu Cem Adrian'ın şarkısı Kül eşliğinde paylaşmıştı. Adrian, sosyal medya hesabından 'Dünya tuhaf bir yer' notunu düştü.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada paylaşılan bir video viral olmuştu. Anaokuluna giden bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada, karşısında elinde pastayla annesini görünce büyük şaşkınlık yaşamış annesinin elini defalarca kez öpmüştü. Türkiye'nin gündemine oturan videoya sessiz kalamayan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, "Bu video beni ağlattı" demişti. Spears'ın paylaşımında Cem Adrian'ın şarkısını kullanmasına Adrian'dan yorum geldi.

DÜNYA TUHAF BİR YER

Dünyaca ünlü isim, paylaşımında Cem Adrian'ın milyonlarca dinlenen Kül şarkısını kullanmıştı. Adrian, Twitter hesabından Spears'ın paylaşımını yayınlayıp "Dünya tuhaf bir yer" ifadesini kullandı.

 

 

BRITNEY SPEARS: GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM

Spears, görüntüleri izlediğinde gözyaşlarına hakim olamadığını söylemiş ve sosyal medya hesabından şu sözleri paylaşmıştı: Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim gibi hissettim! Çok kötüydüm ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler gününde baygındım… Kutlama için bir gün geciktim, çok üzgünüm… Neyse, bu video beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin ellerine ne yaptığını izleyin! Gerçekten küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Gününüz kutlu olsun.

Öne Çıkanlar