Burhan Kuzu çakma 'Gelecek Partisi'yle tartıştı

Burhan Kuzu çakma 'Gelecek Partisi'yle tartıştı
Gelecek Partisi adıyla açılan fake hesaptan, Kuzu'nun kendilerine katılmak istediği belirtildi. Kuzu ise 'HS' dedi. Kuzu'ya 'Ahlak seviyeniz nedeniyle sizi reddediyoruz' karşılığı verildi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi’nin adıyla açılan bir Twitter hesabı, AKP'li Burhan Kuzu’nun kendilerine katılmak istediğini ancak bunu reddettiklerini yazdı. Kuzu, bu iddiaya "HS" diyerek cevap verdi.
 
Gelecek Partisi adını kullanan fake hesaptan, "Sayın Burhan Kuzu’nun siyasi yaşamına Gelecek Partisi’nde devam edeceği yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Kendisinin bu konuda girişimleri olmuştur ancak Kurucular Kurulumuz Sayın Kuzu’nun talebini reddederek kendisine cevap mektubumuzu iletmiştir. Kamuoyuna duyurulur." paylaşımı yapıldı.

Burhan Kuzu da bu mesaja karşılık, "HS" diye yazdı. Bunun üzerine aynı hesap, "Tam olarak ahlak seviyeniz nedeniyle sizi REDDEDİYORUZ!" diye karşılık verdi. Kuzu da "Önce yalan haber yap, ahlaksızca ben de ‘hadi sende deyince böyle yazın öyle mi? Asıl ahlaksızlığı siz yaptınız. Olmayan bir şeyi neden uyduruyorsun? Ülkenin geleceğini yalan ve iftira üzerine mi inşa edeceksiniz?" diye yazdı.

Tartışmanın medyada yayılması üzerine, Gelecek Partisi, sözkonusu adresin kendileriyle ilgisi olmadığını, "Bugün bazı medya organlarında, resmi olmayan Twitter hesapları haber kaynağı olarak kullanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." diyerek resmi hesabından açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar