Çavuşoğlu: Öncekiler Türkiye'yi teğet geçti ama bu kez ciddi bir krizle karşı karşıyayız

Çavuşoğlu: Öncekiler Türkiye'yi teğet geçti ama bu kez ciddi bir krizle karşı karşıyayız
Malatya'da AKP'lilere seslenen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Daha önceki krizler de Türkiye'yi etkiledi ve birçoğu Türkiye'yi teğet geçti ama bu kez ciddi bir krizle karşı karşıyayız' dedi.

Derinleşen ekonomik kriz ile artan hayat pahalılığı ve enflasyon yurttaşın geçim derdini her geçen gün artırıyor. Duruma Malatya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada dikkat çeken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Daha önceki krizler de Türkiye'yi etkiledi ve birçoğu Türkiye'yi teğet geçti ama bu kez ciddi bir krizle karşı karşıyayız" dedi.

Konuşmasında seçim takviminde 1 yıldan daha az bir zaman kaldığını belirten Çavuşoğlu, partililerden her geçen gün sahadaki varlıklarını artırmalarını istedi.

'MUHALAFET HUZURSUZLUK İKLİMİ YARATIYOR'

Referanslarının ve en önemli dayanak noktalarının 20 yıllık iftihar dolu hizmet serüveni olduğunu" savunan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Evet, bugün insanlarımızın sıkıntıları, yüksek enflasyon, fiyat artışı var, hayat pahalılığı var. Bunu inkar etmiyoruz, doğruya doğru. Ama tüm dünyada bu krizlerin derin yaşandığını görelim. 'Tüm dünyada bu sorunlar var' diyerek sorunların çözümü noktasında da çekimser davranamayız. Daha önceki krizler de Türkiye'yi etkiledi ve birçoğu Türkiye'yi teğet geçti ama bu ciddi bir krizle karşı karşıyayız. Nasıl bugüne kadar sorunları çözdüysek, krizleri aştıysak, bizim de görevimiz bu krizleri aşmak ve halkımıza en güzel şekilde hizmetleri sağlamak.

Muhalefetin oluşturmaya çalıştığı huzursuzluk iklimine asla müsaade edemeyiz. Onların derdi huzursuzluk. Sürekli doğru olmayan bilgilerle çarpıtmalar. İnsanımızı içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtaracak olan yine bizleriz. O nedenle mücadelemizi yürütmeye devam edeceğiz.

'CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'

'Sistemi değiştirelim, hemen seçim yapalım' diyorlar, Seçimin tarihi nettir. Artık kafasına esen kimse seçim isteyemez. Tarih belli, 2023 Haziran. Cumhur İttifakı olarak adayımız da belli. Bizim adayımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Herkes adayını belirlesin, halkın huzuruna çıksın. İşte er meydanı sandıkta.

Öne Çıkanlar