Cem Yılmaz'dan Kavala ve Demirtaş açıklaması: Bir sınıra dayandı

Cem Yılmaz'dan Kavala ve Demirtaş açıklaması: Bir sınıra dayandı
Kavala ve Demirtaş'ın tutukluluğuna dair soruya cevap veren Yılmaz, ‘Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum’ yanıtını verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, katıldığı bir programda "Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Osman Kavala ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğunu değerlendiren Cem Yılmaz, "Rustem Batum Sohbetleri" programında açıklamalarda bulundu.

Kavala ve Demirtaş'ın tutukluluğuna dair soruya cevap veren Yılmaz, "Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka ne düşüneyim. Çünkü elimde gerçekten dediğin gibi en yalın hali ile evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz" ifadeleriyle cevap verdi.

‘BİR SINIRA DAYANDI’

Yılmaz, 'vatandaşın bu insanlara neden düşman olduğunun' sorusuna da samimi cevaplar veren komedyen, "’Bu, Cem Yılmaz İlluminaticiymiş' gibi bir şey oluyor. Bu onun komik olmayan versiyonu. Çok trajik. Bu iş geldi, bir sınıra dayandı gibi. Bir netice çıkacak gibi" dedi.

Öne Çıkanlar