Cenazesi kargo ile teslim edilen Agit İpek’in annesinin evine polis baskını

Cenazesi kargo ile teslim edilen  Agit İpek’in annesinin evine polis baskını
Cenazesi kargo ile teslim edilen PKK’li Agit İpek’in annesi Halise Aksoy’un evine polis baskını yapıldı. Polis Halise Aksoy'u evde bulamadı.

Gözaltına alınan Harun Karataş serbest bırakılırken, cenazesi kargo ile teslim edilen PKK’li Agit İpek’in annesi Halise Aksoy’un evine de baskına gittiği öğrenildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden Harun Karataş, evine yapılan polis baskını ile gözaltına alındı. "Eviniz de sakladığınız biri var" gerekçesi ile baskın yapan polisler, aradıkları kişiyi bulamayınca ev sahibi Karataş’ı gözaltına almıştı. Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtilen Karataş, gün içinde serbest bırakıldı.

POLİS: 'AGİT İPEK'İN CENAZESİ GERÇEKTEN KARGO İLE Mİ GÖNDERİLDİ?'

Karataş’ın evine baskın yapan polislerin ayrıca oğlunun cenazesi kargoyla gönderilen PKK’li Agit İpek'in annesi Halise Aksoy’un evine de baskın yaptığı öğrenildi. Aksoy’un komşularının anlatımına göre, Aksoy’un evini basan polisler, evde kimseyi bulmayınca, komşulara Halise Aksoy’un nerede olduğunu sordu. Aksoy’un komşuları, ayrıca ev baskınına gelen polisin kendilerine, "Agit İpek’in cenazesi gerçekten kargo ile mi gönderildi? Öyle bir şey var mı? şeklinde sorular sorduğunu da belirtti. (MA)

Öne Çıkanlar