Selahattin Demirtaş cezaevine geri getirildi

Selahattin Demirtaş cezaevine geri getirildi
Avukatı ve kardeşi Aygül Demirtaş, Selahattin Demirtaş'ın şu an itibarıyla hayati tehlike doğuracak bir durumunun tespit edilmediğini açıkladı.

Avukatı ve kardeşi Aygül Demirtaş'ın sosyal medyada paylaştığı tweetin ardından HDP milletvekilleri Erol Katırcıoğlu ve Necdet İpekyüz'ün ziyaretinde yetkililerle yapılan görüşmeler sonunda akşam saatlerinde hastaneye sevk edilen Selahattin Demirtaş, yapılan tüm tetkiklerin ardından cezaevine geri getirildi.

 

 

'HAYATİ TEHLİKE DOĞURACAK BİR DURUM TESPİT EDİLMEDİ'

Haberi sosyal medyadan duyuran avukatı ve kardeşi Aygül Demirtaş, Selahattin Demirtaş'ın şu an itibarıyla hayati tehlike doğuracak bir durumunun tespit edilmediğini açıkladı.

 


'HDP GENEL MERKEZİ'NİN BİZDEN KAYNAKLI GEÇ HABERİ OLDU'

"Farklı birkaç tahlil ve işlem de yapıldıktan sonra teşhis konulmasını bekliyoruz. Şu anda sağlık durumu ve morali gayet iyidir" diyen Aygül Demirtaş, "HDP Genel Merkezi'nin, bizden kaynaklı olarak durumdan geç haberi olmuştur. Partimizin böylesi konularda duyarsızlığı söz konusu bile olamaz. Demirtaş, duyarlılık gösteren başta HDP genel merkezi olmak üzere halkımıza ve avukatlarına özel selam ve teşekkürlerini iletmektedir" ifadelerine yer verdi.

 

 

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar