İmamoğlu, parti merkezinde açıklama yapacak

İmamoğlu, parti merkezinde açıklama yapacak
İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB çalışanları hakkında başlattığı 'özel teftiş' ile ilgili 'İstanbul'a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem' demişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef göstermesi sonrası İçişleri Bakanlığı’nın belediye çalışanları hakkında başlatıtıpı ‘özel teftiş’ ile ilgili bugün CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapacak.

Erdoğan’ın açıklamaları sonrası İçişleri Bakanlığı, İBB’de çalışan bazı personellerin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine" özel teftiş başlatıldığını duyurmuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına sosyal medya hesabından tepki göstererek, "İstanbul'a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET EDECEK

Bu gelişmelerin ardından İBB Başkanı İmamoğlu bugün saat CHP'li büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek. İBB Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre İmamoğlu, ziyaretin ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar