Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Neresini düzelteceğimizi bilmiyoruz

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Neresini düzelteceğimizi bilmiyoruz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, "Karşımızda öyle şekilsiz bir malzeme var ki, neresini düzelteceğimizi bilmiyoruz" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Sözlerinin başında Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının Konya'da düştüğünü hatırlatan Erdoğan, "Türk Yıldızları olarak tanıdığımız uçaklarımızdan bir tanesi, eğitim uçuşu esnasında maalesef düşüyor ve pilot yüzbaşımız da şehit oluyor. Allah'tan kendilerine rahmet diliyoruz" dedi.

'MİLLETLE İNATLAŞAMAYACAĞINI MERKEZE YERLEŞTİRMİŞ BİR PARTİ'

"Kendimizi küresel bir değişimin merkezine yerleştirmeyi başardık" iddiasında bulunan Erdoğan, bir takım sıkıntılarının da olduğunu söyledi. "Bunları tespit eder etmez üstünü örtmüyor gereğini yerine getiriyoruz" diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Madalyonun diğer yüzünü de görmezden gelmiyoruz. Sıkıntılarımız elbette var. Bu süreçte yanlış insanlarla, yanlış işlerle de karşılaştığımız oluyor. Bunları tespit eder etmez üstünü örtmüyor gereğini yerine getiriyoruz. Meclis çalışmalarından hükümet icraatlarına ve belediye faaliyetlerine kadar tespit ettiğimiz aksaklık ve hataları telafi yoluna gidiyoruz. Milletle inatlaşamayacağını, hizmetkar olunacağını merkeze yerleştirmiş bir parti olarak başka türlü hareket edemeyiz."

'VAKA SAYISINI DÜŞÜRÜRSEK YAZ AYLARINDAKİ TİCARİ HAREKETLİLİĞİ KAÇIRABİLİRİZ'

Erdoğan, Coronavirus pandemisinde temel hedeflerinin 'ticari hareketlilik' olduğunu bir kez daha yinelerken "Biz ramazan ayındaki tedbirlerimizi vaka sayılarımızı birkaç bine düşürebilirsek, yaz aylarındaki ticari hareketliliği yakalayabiliriz. Aksi takdirde bir yaz sezonunu daha kaçırmakla kalmayacak, pek çok alanda ciddi sıkıntılar yaşayacağız" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

104 emekli amiralin Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili yayınladığı bildiriye ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

"CHP'nin başındaki zat yarısı yalan, yarısı yanlış olduğu halde atomu parçalamanın formülünü bulmuş edasıyla sürekli konuşuyor" diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin en önemli sorunu, muhalefetin duruşundaki bozukluktur. CHP'nin başındaki zat yarısı yalan, yarısı yanlış olduğu halde atomu parçalamanın formülünü bulmuş edasıyla sürekli konuşuyor. Aynı yanlışı tekrar ediyor. Karşımızda öyle şekilsiz bir malzeme var ki, neresini düzelteceğimizi bilmiyoruz. Bu zat son dönemde bol keseden vaatler sıralamaya başladı.

İşte geçtiğimiz günlerde bir grup emekli amiralin ve emekli büyükelçilerin ve yine emekli milletvekilleri... Bunların hepsi CHP merkezlidir. Yayınladığı ve içinde açık darbe tehdidi bulunan bildiriye onlardan daha sıkı sarılıyor. İnsan bir kez şirazeden çıktı mı işte burada olduğu gibi kendini nerede bulacağı belli olmuyor. Allah kimseyi şaşırtmasın."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar