Esenyurt'ta bir camide iki çocuğu istismar eden erkek tutuklandı

Esenyurt'ta bir camide iki çocuğu istismar eden erkek tutuklandı
İstanbul Esenyurt'taki bir camide iki çocuğu istismar ettiği iddiası ile gözaltına alınan 25 yaşındaki erkek tutuklandı.

İstanbul Esenyurt'ta dün gece saatlerinde 10 ve 11 yaşlarındaki iki erkek çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki M.A.B. tutuklandı.

İddiaya göre, Esenyurt ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’nde oturan iki erkek çocuğu, dün gece yatsı namazı için Ispartakule Caddesi'nde bulunan camiye gitti. Mahallede esnaf olan M.A.B. camide çocukları taciz etti. Çocukların haber vermesi üzerine cami önünde toplanan mahalleli, şüpheliyi linç etmek istedi.

POLİS BİBER GAZI SIKTI KALABALIK DAĞILMADI, VALİ GELDİ

Polis biber gazı kullanarak kalabalığı dağıtamayınca İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da cami önüne gelerek tansiyonu düşürmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Polis üniforması giydirilerek camiden çıkartılan taciz şüphelisi polisteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli M.A.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar