Eski eşini öldürdü, boşanma davalarında şahitlik yapan komşusunu yaraladı

Eski eşini öldürdü, boşanma davalarında şahitlik yapan komşusunu yaraladı
Kendisinden boşanan eşini kızını okula götürürken tabancayla vurarak öldüren, boşanma davasında şahitlik yapan komşusunu da evine giderek yaralayan Remzi Aksu kaçtı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde meydana gelen olayda, Ayşe Aksu (43), kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Remzi Aksu'dan (44) boşanıp, 3 çocuğunu da yanına alarak aynı mahallede başka bir eve taşındı.

İlçede boya, badana işleri uğraşan Remzi Aksu, bu sabah, takip ettiği Ayşe Aksu’nun oturduğu binanın önüne gitti. Bir süre sonra Ayşe Aksu, kızını okula götürmek için evden çıktı. Remzi Aksu, Ayşe Aksu’ya kızlarının yanında peş peşe ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Ayşe Aksu, yere yığılırken, Remzi Aksu ise motosikletle kaçtı.

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ayşe Aksu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu’nun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

KOMŞUSUNU DA TABANCAYLA YARALADI

Olayın ardından Remzi Aksu, bu kez boşanma davalarında şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.'nın evine gitti. Zemin kat pencerenin camını çekiçle kırarak içeri giren Aksu, eşi ve 2 çocuğuyla evde bulunan Volkan A.'yı tabanca ile sırtından vurarak yaraladı.

Yaşanan arbedede Remzi Aksu, Volkan A.'nın eşi Fatma A.'yı da çekiçle yaraladıktan sonra kaçtı. Volkan A. ile eşi Fatma A., Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

Polis, Remzi Aksu'nun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar