Etiler’de yol çöktü, onlarca metrelik gizemli tünel ortaya çıktı

Etiler’de yol çöktü, onlarca metrelik gizemli tünel ortaya çıktı
Etiler'de yol çökünce altından onlarca metrelik bir tünel çıktı. Tünelin bir ucunun Susurluk davası hükümlüsü Sami Hoştan'a ait villaya, diğer ucunun ise Akmerkez'e çıktğı iddia ediliyor.

Beşiktaş'ın en işlek semtlerinden Etiler'de çöken yolun altında onlarca metrelik gizemli tünel ortaya çıktı. Tünele ilişkin dikkat çekici iddialar bulunyor.

İstanbulkulisi.com'da yer alan habere göre Beşiktaş Etiler’deki ünlü mekanlarından Tamburi Ali Efendi Sokak’ta bulunan Gürkan Şef’in önünde yol çökmesi yaşandı. Bölgeye giden Beşiktaş Belediyesi ekipleri büyük bir sürpriz yaşadı. Çöken bölgede uzun ve sonu tespit edilemeyen bir tünel bulundu. Bölgeye polis ve İSKİ’den ekipler çağrıldı.

Tünelin sonunun nereye çıkacağı halen araştırılıyor.

Söz konusu tünelin o bölgede geçmişte kumarhane olarak çalıştırılan bir mekanda olası polis baskınlarından kaçılabilmesi amacıyla yapıldığı belirtiliyor. İstanbul Valiliği olayın çok yönlü araştırılması için emniyete talimat verdi. Öte yandan tünelin yakın bölgede bulunan özel bir bankayı soymak amacıyla kazınmış olabileceği iddiaları da emniyet tarafından araştırılıyor.

Bir diğer ve önemli iddia ise tünelin Susurluk davası hükümlüsü Sami Hoştan'la ilgili olabileceği.

Sami Hoştan tarafından, kaçakçılık, kumar vb işler için oluşturulduğu, 1 buçuk kilometreyi bulduğu, çatal şeklinde olduğu ve bir ucunun Akmerkez'e kadar uzadığı iddia ediliyor. Eskiden Sami Hoştan'a ait villadan çıkan tünelin ucunun nereye uzadığı araştırılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar