Gazeteci Erk Acarer'e evinde bıçaklı saldırı!

Gazeteci Erk Acarer'e evinde bıçaklı saldırı!
Gazeteci Erk Acarer, evinde bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı.

Gazeteci ve Artı TV programcısı Erk Acarer, sosyal medya hesabından Berlin'de, evinde bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı. 

Eşi ile birlikte evinin bahçesinde oturduğu sırada Türkçe konuşan 3 kişinin bıçaklı ve yumruklu saldırısına uğrayan Acarer, Türkiye’de gazetecilik yaptığı dönemde de Suriye savaşıyla ilgili yaptığı haberler nedeniyle de tehdit mesajları almış ve hedef gösterilmişti.

'FAŞİZME TESLİM OLMAYACAĞIM!!

Erk Acarer, saldırının ardından sosyal medya hesabından 'Teslim olmayacağım' derken şu ifadeleri paylaştı:

Hayati bir riskim yok, hastaneye gidiyoruz. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek!

'BİLGİ VERECEĞİM'

Kontrol amaçlı kendisinin hastanede kaldığını söyleyen Acarer, "Sevgili dostlar, kafamın bazı yerlerinde şişlikler olduğu için müşahade altındayım şimdilik. Ben ve ailem güvenlik koruması altındayız. Hastane servisinde telefon zor çekiyor. Endişeye mahal yok en kısa sürede bilgi vereceğim" paylaşımında bulundu. 

DİSK BASIN-İŞ'TEN AÇIKLAMA

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Basın-İş, saldırıya ilişkin, "Gerçekleri engelleyemezsiniz" derken, Acarer'e de "Yanındayız" paylaşımında bulundu. 

DİSK Basın-İş'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: 

Kara paradan, mafyadan beslendiği ortaya çıkan kimi odaklar Berlin'deki evinin bahçesinde Erk Acarer'e saldırdı. Gerçeklerin er geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Bu tür saldırılarla gerçekleri engelleyemezsiniz. Erk Acarer'in yanındayız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar